Volume 62 Issue 4 2011 - (August 2011)
- Original Article
Methicillin-resistant Staphylococcus lentus strains isolated from chicken carcasses and employees of a poultry abattoir
Methicillin-resistente Staphylococcus lentus-Stämme isoliert von Geflügelschlachttierkörpern und Mitarbeitern eines Geflügelschlachthofs
Selina Koller, Helen Huber, Nicole Cernela, Roger Stephan, Claudio ZweifelJ. Food Safety Food Qual. 2011, 62(4), 136–140 - Original Article
Experimental accumulation and persis - tence of norovirus, feline calicivirus and rotavirus in blue mussels (Mytilus edulis)
Experimentelle Anreicherung und Persistenz von Noroviren, Felinen Caliciviren und Rotaviren in Miesmuscheln (Mytilus edulis)
Reimar Johne, Ralf-Peter Pund, Christina SchraderJ. Food Safety Food Qual. 2011, 62(4), 129–135 - Review
Review: Dioxin contaminated feed – risk management, risk assessment and risk communication considering Lower Saxony as example
Review: Dioxinkontaminierte Futtermittel 2010/2011 – Risikomanagement, Risiko - bewertung und Risikokommunikation am Beispiel Niedersachsen
Eberhard HaunhorstJ. Food Safety Food Qual. 2011, 62(4), 123–128 - Review
Review: Analysis of Dioxins and dioxin-like PCBs in food
Review: Analytik von Dioxinen und dioxinähnlichen PCB in Lebensmitteln
Elke Bruns-WellerJ. Food Safety Food Qual. 2011, 62(4), 116–122 - Review
Review: Die Vorkommnisse um Dioxin in Futtermitteln in Deutschland 2011 – Gab es ein Risiko für Verbraucher?
Review: Incidents regarding dioxin in feedstuff in Germany 2011 – a consumer health risk?
Abraham K., Appel K. E., Berg K., Heinemeyer G., ... Wittkowski R.J. Food Safety Food Qual. 2011, 62(4), 108–115